hits

Spøkels og sånt

Helgestund har gull i munn, eller hvordan det nå er. Mulig det er morgenstund, men da ligger jeg som oftest i dvale, og hvem vet vel hva en... Nei. Noe sier meg at jeg ikke kan fullføre den setningen og samtidig få det til å høres naturlig ut. (Av og til blir jeg nesten sjokkert over de utrolig gode innledningene jeg har i disse innleggene mine altså). Samme det. Vi kan jo for all del ikke gå forbi en helg uten at dere vet hva jeg har drevet med, så da starter jeg bare med å fortelle at jeg har feiret Ronja. Hun hadde bursdag i helga. Ble hele 26 år og greier. Hanne lagde "kake"...

...og som alle ungdommer finner heeelt normalt å bruke fredagskvelden på, spilte vi supermario på Wii.

All denne spillinga, vet dere - den stopper ikke med det første. Er det ikke kort, så er det brettspill. Er det ikke brettspill, så er det telefonspill. Er det ikke telefonspill, så er det jaggu tv-spill. Det som var så fint og annerledes med dette da, var at ingen døde av hat og sjalusi, for tro det eller ei; vi spilte på lag! Vet ikke hvorfor jeg forteller dere dette, for jeg har ingen poeng å komme med - annet enn at katten på bildet over er ny, da. Hanne har fått seg katt nr. 2, og den er egentlig rimelig søt.

Grunnen til at jeg sier "egentlig", er fordi den er totalt blottet for alt som kalles IQ på dagtid.

Uansett.. Etter denne eviglange spillkvelden, var det leggetid, og jeg gikk inn på mitt gamle soverom og la meg. I det jeg lå der og sang nattasang til meg selv (...), ante jeg fred og ingen fare, men plutselig tikket disse meldingene inn:

Og da ble jeg så redd at jeg løp hjem. Neste dag, da... Så dro jeg med tante Jorunn på Ikea, og skulle egentlig bare ha "noen lys og noe småting", men plutselig gikk jeg rundt og trillet på en hel zebra!!

Og ikke nok med det, men tante kjøpte en hund til meg også!

Under sofaen har jeg en panda, så nå har jeg både fugler, pinnedyr, zebra, hund og panda. Kollegaene mine mener jeg bør henge opp et skilt med "Veronica's dyreverden" og ta inngangspris, og det tror jeg jaggu jeg skal begynne med. Men på en annen side kan det fort bli sjalusidrama, og disse fuglene har nok med å være sjalu på hverandre og vente på tur på å sitte på meg.

Mia er storfornøyd med å ha fått seg pass da. Med biologisk analyse på baksiden som forteller at hun faktisk er en jente. Bare godt hun ikke kan lese, sånn med tanke på at det står "sorthodet" og hun er rusthodet. Great.

Bortsett fra det har spillegalskapen min kost seg inne på wordfeud, og SE for en spennende avslutning (som jeg selvfølgelig skal vinne etter å ha ledet hele runden)!


Ellers kan jeg jo informere om at Marte endelig har kommet tilbake til Norge etter en måned i Afrika! Kroppen hennes var ikke så veldig glad i Afrika, og valgte å på en måte forandre seg litt der borte, og nå... Vel...

Jeg skulle egentlig vise dere bilde av henne først, og så fortelle hva dette var, fordi det kom til å være "et sykt bra bloggmateriale", men da jeg startet på setningen innså jeg at det ble litt for spesielt, selv for denne bloggen. Så det får bli med noe så normalt som at vi dro på middag på Grim i dag, og gjett hva vi fikk? Julemat! Jeg har altså spist årets første julemat.

Ååååå, mamma er så SYKT irriterende av og til. SE hva hun gjorde nå som vi lå helt likt!!!

Kvalmt. Barnslig. Teit. Juks. Jeg går og legger meg.

- V.

Én kommentar

Siv

14.01.2013 kl.14:06

Du gjør altså det meste, du...! Liker gitaren! Og fiiine pusier!

Skriv en ny kommentar