hits

GitarsøndagSå var det søndag, atter en gang. Denne har bestått av liksomkaffe, tente lys og gitarspilling i en nyvasket leilighet. Ja, så suger jeg kanskje på gitar, da. "Kanskje" er vel egentlig ikke et alternativ å bruke her engang, for jeg kan overhodet ikke spille. Helt siden denne stakkaren ble spontankjøpt under en trimtur for to år siden, har jeg hundrevis av ganger tenkt at jeg en dag skal lære meg å bruke den - men hver gang jeg tar i han, ender det med at jeg setter han tilbake med en tanke om at jeg aldri kommer til å klare det. Bra innstilling, hæ? Noe sier meg at jeg har arvet noe av tålmodigheten til bestemor - og med tålmodighet så mener jeg faktisk utålmodighet - for bestemor er det mest utålmodige mennesket jeg kjenner. (Haha - først nå som jeg faktisk skrev det, lurer jeg på hvordan vi to har fungert så bra sammen som vi har gjort, og gjør - for jeg er jo tidenes treigeste og svimleste menneske). Dessuten sier mamma at vi unge har et annet tidsperspektiv - at ting gjerne skal skje med en gang - så jeg velger å skylde litt på dèt også.

Men nå som jeg fikk gitarbok til jul av gitarprinsen borti gata her, og Ronja spør meg cirka hver gang vi møtes om jeg har øvd på grepene hun lærte meg i sommer, er det kanskje på tide å gjøre noe denne greia. Mulig jeg må innføre gitarsøndag, for det er jo ikke som om jeg bruker søndagene til noe fornuftig uansett. Bruker vel egentlig ingen dager til noe fornuftig, men disse søndagene ligger jo godt plassert under hat-listen min, vet dere - så et par gitarøkter fra eller til kan vel umulig skade.

Jada, jada - jeg kunne sikkert fortalt dere om noe mer interessant, som feks at jeg var i Sverige i går og at jeg ringte dyrelegen i dag - men det gadd jeg ikke, så dere får leve med dette gitarpjattet. Det er jo tross alt min blogg...

- V.

3 kommentarer

Helle

21.01.2013 kl.00:03

Digger Bloggen din

Siv

21.01.2013 kl.10:00

Synes du er flink som PRØVER!! Og - øvelse gjør mester!!! Bildene er iallfall fine ;D

Veronica Bremnes

21.01.2013 kl.22:20

Helle: takk, så koselig :)

Siv: haha, TAKK ;)

Skriv en ny kommentar