hits

Smått og godt

Altså... Nå kan jeg ikke si at jeg tilhører den gruppen mennesker som bruker penger på aviser og blader i alle varianter, men i pausene på jobb hender det av og til at jeg lar øynene gli over noen sider her og der. Denne store hendelsen skjedde sist i forrige uke, da jeg først leste en dobbelside om trening og slanking (hvilket man kan lese seg ihjel av), og så blar jeg videre og finner dette:

Er det en slags utspekulert sirkel hvor en skal få leserne til å trene, og så friste de til å spise en haug av kalorier, sånn at de skal fortsette å kjøpe alle disse bladene med forsidene som skriker "slik blir du slank på to uker"? Jeg bare spør, altså. Ikke det at jeg bryr meg. Gjorde det kanskje mest for å ha noe å skrive om, jeg vet ikke. Når jeg trener ser det uansett ut som jeg må drite. I alle fall når jeg trener på spagaten.

Har forresten sett noen bloggere som mener at man blir så syyykt motivert om man forteller leserne sine hvor mye man har trent? Javel, la oss prøve:
Mandag: 1 time dans + 100 min gange (delt på 2)
Tirsdag: 1,5 time dans + 2 timer og 40 min gange (delt på 4)
Onsdag: 1 time gange (delt på 2)
Torsdag: 1 time i treningsstudio + 115 min gange (delt på 2)
Fredag: 1,5 time gange (delt på 3)
Lørdag: 50 min gange
Søndag: 100 min gange (delt på 2)

Føler jeg meg mer motivert nå? Nei. Tvert imot irrirerer jeg meg over at jeg ikke har trent noe hele helga. Men det går bra, for jeg har i det minste feiret bursdag. Ikke min altså, men en kollega sin. Det ble med andre ord på jobb, og når vi feirer på jobb kjører vi laken på bordet, falske lys, oppblåste hansker i taket, uendelig mye kaffe, og is.

Bursdagsgave laget vi også. En annen kollega blåste opp en hanske, mens jeg laget kunst over den. Bursdagsbarnet ble faktisk så glad at hun tok den med hjem, og det skjønner jeg godt.

Bortsett fra det har jeg hilst på sola.

Ligget likt en haug av ganger på wordfeud.

Vært statue for barna mine.

Opplevd et helt fantastisk vær søndag morgen. Faktisk så fantastisk at jeg kom noen minutter for sent på jobb fordi jeg ble så oppslukt av himmelen, men det skal jeg kanskje ikke skrive her sånn i tilfelle sjefen min leser dette. Oh well.

Og i dag har jeg brukt superkreftene mine på å løfte på det hersens papegøyeburet, bare så hun skulle få plass til et gigantisk speil inni der.


Men nå må jeg gå, for jobben kaller. Har ikke mer å informere dere om uansett, så dere får ha en fortreffelig ettermiddag, eller hva man nå sier.

- V.

Én kommentar

Maude Espedal

04.02.2013 kl.13:27

fin blogg, ønsker deg en fin uke:)

kommentere tilbake?

Skriv en ny kommentar