hits

Dublin #1 - livet på hostelet

Hellooo! Siden hjernen min åpenbart trengte tre ÅR på å finne ut at jeg ikke nødvendigvis måtte ha ledning for å overføre bilder fra kameraet til mac'en, men faktisk kunne putte minnekortet direkte i maskinen - har jeg hele denne uka trodd at jeg ikke kunne komme med noen oppdatering fra det lille utland, nettopp fordi jeg glemte ledningen hjemme. Men så gikk det plutselig opp et lys for meg i går da, og jeg skal nå benytte anledningen til å si følgende; JEG LEVER. Og jeg makter ikke å høre et eneste ord til om at jeg må huske å være forsiktig. Jeg er takknemlig for at dere bryr dere, men det holder liksom med èn beskjed fra hvert menneske. Og til de som synes det er lite gjennomtenkt å reise ut i verden alene, så kommer jeg aldri til å slutte med det så lenge jeg selv synes det er gøy, ok? Ikke gidd å bli fornærmet nå - det orker jeg bare ikke. Jeg er jo glad i dere også ;) Sååå...

Dag 1 (mandag)
Etter et par timer søvn i lufta, en busstur på Irlandske veier, og en times vandring med spørsmål og frustrasjon - kom jeg meg endelig fram til Generator Hostel på Smithfield i Dublin. Her fikk jeg utdelt seng nr. 1, som er overkøya nærmest dørene til gangen og badet.


I de andre fem sengene har det til nå sovet hele femten forskjellige mennesker, så jeg får altså stadig nye roomies. Den første kvelden ble jeg sånn smått kjent med to av de, som var Jen (20) fra Østerike og Shyam (24) fra Australia. Ellers hadde vi noen italienere på rommet, men de så vi relativt lite til. Resten av hostelet ser forresten litt mer fancy ut enn soverommet...Da formen ikke var helt på topp den første dagen, holdt jeg meg på hostelet hele ettermiddagen, og gikk kun en liten tur rundt elva på kvelden.


Den andre dagen her var jeg med på en fire timers "free walking tour" som jeg skal vise dere bilder fra i morgen. Håper dere har det fint i hjemlandet eller hvor enn dere er :)

- V.

5 kommentarer

12.10.2013 kl.01:12

Kjempe fin oppdatering V. Gleder meg til resten :-)! Klem fra tante J.

Gunn

12.10.2013 kl.07:10

Kos deg masse, vennen! Magne og jeg var en uke i Malahide, like utenfor Dublin, da vi hadde sølvbryllup for 4 år siden, var nydelig!

Veronica Bremnes

12.10.2013 kl.16:27

Takk tante, du er fin :)

Gunn: takk! Hehe, du har jaggu vært overalt hvor jeg reiser! Gøy :)

Ulrikke G

12.10.2013 kl.18:13

Tøft å reise alene! Folk er stort sett folk uansett hvor en kommer :-) Fortsatt god tur!

Veronica Bremnes

12.10.2013 kl.22:51

Takk Ulrikke! Helt enig :)

Skriv en ny kommentar