hits

Dublin #3 - biblotek og kirkebesøk

Så. Jeg har en lege på rommet mitt. Han er fra Canada, han er kjekk, og han fikk mine to vannblemmer til å vandre inn i glemmeboken - ikke ved å fysisk kurere de, men ved å spandere middag på meg.

Greit, så er det ikke så fint som det høres ut, da. Det var en tredje person (mann) ved bordet, og vi ble begge spandert på. Dessuten ser jeg ikke lengre på statusen "lege" som noe fyrverkeri, ettersom jeg jobber på et sykehus. Men det kunne jo vært en fin historie. Han sa i det minste at... Samme det. Foreldrene mine leser jo for guds skyld denne bloggen. Så la oss hoppe over til en videre oppdatering om oppholdet mitt i Irland:

Dag 3 (onsdag)
Denne dagen vandret jeg rundt i byen for å krysse av noen av tingene på lista mi. Først ut var Book of Kells - et enormt biblotek hvor det visstnok skal være 4,5 millioner bøker!

Så var det starbucks da. (Typisk ungdom, huh?)


St. Patricks Cathedral.

St. Patricks tower, old guinness windmill (gikk bare forbi).

St. Augustine & St. John's church.

Random bro.

Bildet på broen var forresten det jeg trodde skulle bli mitt siste bilde fra Dublin og verden generelt, da jeg akkurat hadde gått meg ihjel fra den ene enden av byen til den andre. Taxi og buss er liksom aldri i tankene mine, og mine ben har derfor båret meg hvor enn jeg har vært i denne byen. Så da jeg innså at jeg hadde dårlig tid, satte jeg på superspeed'en i bena, gikk i nesten tre kvarter, og... fikk beskjed om at jeg måtte komme tilbake neste dag. Tror hjernen min besvimte en liten stund (bare for kort til at kroppen rakk å reagere) - og jeg tok meg selv i å lage sutrelyder til meg selv da jeg halvdød vandret over denne broen... Akk og ve. Kilmainham Goal var forresten målet - bilder derfra kommer i neste oppdatering ;)

- V.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar