hits

Sånn går nu dagan

Jeg vandrer gatelangs i et raskt tempo, litt småstresset, men likevel veldig sikker på at jeg kommer til å rekke bussen. Foran meg går ei utenlandsk dame, tydelig mer stresset enn meg. Til tross for gatelys går hun bærende på en lommelykt, hvor hun antakeligvis har skjønt at hun ikke trenger den, ettersom lyset peker i alle slags retninger ved hvert skritt hun tar. Men samme det. Tempoet mitt er jevnere og raskere enn hennes, og jeg passerer henne derfor etter kort tid. Noen sekunder senere hører jeg en løpelyd bak meg, og ser denne kvinnen passere meg - før hun fortsetter å gå, når hun befinner seg et par meter foran meg. Jeg passerer henne igjen, og kan nok engang høre løpelyden komme. "Do ær så flink å gå, jæi må løpe", slenger hun pesende fra seg, før hun stopper opp igjen og fortsetter med å gå. Jeg passerer enda en gang, og synes i grunn denne situasjonen er ganske pinlig. "Skal du rekke bussen?", spør jeg. "Ja, jæi jobbe på skolen og må rekke denne buss alltid". Hun løper videre, og så møtes vi på busstoppet hvor vi begge blir stående i to minutter for å vente på samme buss, mens hun forteller meg at denne strekningen er hennes daglige trimtur som er bra for kroppen.

Dette er liksom den mest interessante opplevelsen jeg har hatt på evig tid, så da er det naturlig nok den opplevelsen dere får servert da. Ellers har jeg brukt tiden til å... Tja... Se på stearinlys.

Spille mer kort. (Her var vi på runden som gikk ut på å få 3x3 like - fortreffelig start, med andre ord).

Opplevd søvnproblemer for første gang i mitt liv (etter hva jeg kan huske), latt øynene starte dagen 04:00, og dermed vært ekstra takknemlig over selskapet i katten.

Fått ut litt småfrustrerende tanker, og fått god tilbakemelding på det. (...)


Sett på mer stearinlys. (Om det skulle være interessant er dette tatt rett før finalesendinga til Stjernekamp på NRK, og jeg har altså sett på TV også da).

Tatt med meg ku-nattkjolen min (som har gått i arv i tre generasjoner) på slumberparty, hvor jeg konkluderte med at filmen Pornopung kun er beregnet for spesielt interesserte.

Og så... Ja. Det var vel stort sett det. Eller jeg har jo forsåvidt vært på kino også når jeg tenker meg om. Så "1000 ganger god natt", men da jeg visstnok var det eneste mennesket i salen som ikke snufset og tørket tårer, antar jeg at jeg ikke er kvalifisert til å komme med en form for anmeldelse.

Adjø.

- V.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar