hits

Æ bryr mæ ikke

Underjordiske bakfulle snørrvalp, så siiihiiinnsykt kaldt det er her!! Telefonens temperaturmåler påstod at det ikke var kaldere enn 0 grader da denne tanken dukket opp i skallen min rundt halv fire i dag, men alle vet jo at temperaturmålere lyver. ...Nå gikk det opp for meg at temperaturmåler er hva vi kaller det vi fikk stukket opp i raua som barn. Eller er det faktisk dèt vi kaller det som henger utenfor vinduet også? Nå ble jeg jaggu usikker på min egen uttalelse, men det er for langt på natt til at hjernen min har kapasitet til å drive med googling, så samme kan det være. Hva jeg gjorde ute på dette tidspunktet har forresten ikke noe mer spennende forklaring enn at jeg passet på å få sugd til meg de siste minuttene med solskinn, før mørket la seg over himmelen.

Ellers denne uken har jeg...
- Tatt buss seks ganger! (Noen må tvinge meg til å hoppe inn i mine gamle gå-rutiner før jeg varmkveler meg selv med en vannkoker).

- Gitt fra meg årets første "god jul og godt nyttår"-hilsen. (Til en kollega, da vi grunnet ferier omhverandre faktisk ikke sees før til neste år).

- Sjekket jobbmailen min, hvor jeg leste jeg teksten "Jippi for gladjenta! Bestefar", og fant et bilde som min "bestefar" på jobb var så grei og tok da jeg for en tre ukers tid siden satte meg ned hos han og inspirerte med min motivasjon og energi.

- Fått kommentaren "er du en drittunge?" fra sjefen min. (Dog i en morsom sammenheng - ikke fordi jeg oppførte meg som en).

- Blitt tipset om at det er mulig å skifte program på vaskemaskinen min, og har nå gleden av å se maskinen vise tiden "1:09", etter et år med frustrasjoner om at det tar TRE timer å vaske tøy.

- Vært på bowling, hvor jeg sammen med tolv av mine halvsprøe kolleger konkurrerte om "operasjon 2013 vandrepokal".

- Ledd ekstra mye. (Nå er jeg kanskje unormalt postitiv på dette punktet, men jeg har hatt latterkrampe hver eneste dag denne uken, og dere fortjener jo litt positivitet også).

- Vært takknemlig for at jeg ble lært opp i bowling før jeg fylte 10. (Det at de andre på laget lå farlig nær min poengsum må vi for all del ikke henge oss opp i - de jukset garantert).

- Pådratt meg gnagsår inni et nesten-ok gnagsår. Skakke værra mulig, men det er det, og slike ting må selvfølgelig klages over.

- Fått med meg g... Vent litt. Dette punktet kan jeg jo egentlig ikke dele med tanke på mamma og mannen, og et par kolleger. Jeg har nemlig uttalt meg til disse folka om hvor gamlorama det er å se på Nrk. At man ved å se på denne kanalen glir rett inn i kategorien "gammel". Men etter en kveldsvandring var ikke å logge inn på Tv2 Sumo det første jeg gjorde da jeg kom inn døra. Jeg klikket meg derimot inn på Nrk.no, fant frem Beat for Beat, etterfulgt av Nytt på Nytt, og deretter Skavland. Det er ikke sykt kult å innrømme, men jeg liker Nrk's fredagskveld bedre enn Tv2's. Det har jeg gjort lenge. For tre år siden kjøpte jeg for eksempel en egen "Beat for Beat"-dvd, men det må dere aldri finne på å si til noen.

Jajaja. Sånn kan det gå. Nå har vi bikket over til 23. november, og allerede om en måned er vi klare til å pynte juletreet. Hadde det vært opp til meg, hadde vi stoppet tiden for å unngå at julen spoler for raskt forbi. For fra nå av vet jeg at tiden raser avgårde - den gjør alltid det på denne tiden av året. Om noen dager skal jeg på julekonsert. Om en uke er jeg i Manchester, som jeg returnerer fra 1. søndag i advent. Om to uker er jeg på juletur i Danmark, hvor jeg forsåvidt også fyller 23. Om tre uker er det lucia, etterfulgt av julebord. Om fire uker er jeg på juleferie i Båtsfjord, og om fem uker er jula mer eller mindre over.

Kongen og regjeringen og alt må stoppe tiden. Jeg er livredd for å ikke rekke en tidlig julestemning, eller en julestemning i det hele tatt. Redd for å ikke få hørt nok julemusikk, sett nok julepynt og julelys, kjøpt nok julegaver og sett nok julefilmer. Dette til tross for at jeg hater at butikkene selger julebrus og kakemenn i september, og at hus og gater starter med julelys i begynnelsen av november. Kommer nok aldri til å bli fornøyd, men det er vel bare sånn det er for drittunger som meg.

Æ bryr mæ ikke. (Eventuelt altfor mye).

- V.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar