hits

Temperatur med kraftig PMS og sånn

"November har vært her og lagt igjen sludd, så solen går ned i svarthvitt", sang de i kyrkja i dag. Vel, november er her, og vi kan snart si at måneden har vært - men hvor i pokkerens huleboer er snøen? Jeg har drømt om den, snøen. Men etter hva jeg kan huske har jeg ikke observert et eneste snøfnugg. Ikke det at det er så himla kult med snøfall for oss som lever i en temperatur med kraftig PMS, som går fra -4 til 10+, som hadde gjort snøen om til en overmelket smørgrøt på kort tid. Men likevel. Det er under en måned til jul. Snø er obligatorisk på denne tiden. Men vi kan vel ikke annet enn å ta oss til takke med uendelige mengder løv, og noen solstråler her og der. Det er jo fint da. Det skakke stå på det.

Ellers har jeg ikke så altfor mye klageri å komme med. Kan sikkert komme på en hel haug, men jeg har ikke tid til å tenke, for jeg må snart vugge hjernen min i søvn. Så, la oss heller snakke om alt det sykt viktige jeg har drevet med siden sist, hva. Søndag inntok jeg for eksempel årets første (og beste) julemåltid, som tante Kaisa var så kjekk og serverte. Det var forresten pinnekjøtt, om noen måtte lure på det. Mandag hadde jeg jentekveld med fine Marte og Christine, hvor vi så en film som holdt på å TA LIVET AV MEG. Kun meg. De andre syntes visst "The side effects" var bra, men den skapte lus over hele kroppen min og holdt på å sende meg inn i koma trettiåtte ganger. Ikke se den, ok. Og ja, vi må alltid huske på å trekke frem det negative. Bildepause:

Tirsdag så jeg "Jul i Flåklypa" på kino med mamma og tante Jorunn, og den kan dere få lov til å se. Muligens en smule kjedelig på slutten, men generelt morsom og koselig. True story. Onsdag var jeg utrolig nok ute av døra så tidlig som 10:00 for å lufte meg selv, før jeg senere på kvelden eide mams og Margrethe så syyykt i kortspill. Løp nettopp ut på kjøkkenet for å skaffe et bildebevis av det fra notatblokka, men noen ville visst slette dette beviset så fort som mulig, så det befinner seg antakeligvis på søppeldynga. Søpla ble tømt i dag altså, bare så dere vet dèt også. Åh, jeg har så utrolig mye interessant å komme med. Så ble det torsdag da, og i dag har jeg som sagt vært i kirka, hvor jeg lot ørene mine få gleden av vakker julemusikk.

De var sabla flinke. Jeg blir like misunnelig hver gang, men det går bra. Det som ikke gikk bra var at det var en uforglemmelig lang kø!

Men det gikk bra det også... I morgen er det fredag, og før jesus og julenissen og værguden våkner, blir jeg hentet for å reise til Manchester. 05:15 skal jeg være klar. Det er jo en viss sannsynlighet for at trøttheten sender meg inn i en midlertidig død, men la oss ikke ta sorgene på forskudd (...). Skal ikke reise alene denne gangen altså, men med tre voksne som passer på - så dere småbekymra mennesker der ute kan senke skuldrene typ... Nå. 'Tante' Kaisa, 'onkel' P-G, og 'min elskede fjerne nabo' Ingfrid. Åhåj. Lenge leve sykehusfamilien.

God helg, apekatter!

- V.2 kommentarer

tante J

28.11.2013 kl.23:31

Å så fint bilde fra kirka Veronica.

Du er så god til dette her du... jeg sto først i køen da... he he el som nr. 3 for å være helt korrekt. Sto utenfor i 45 min før de låste opp døra- og dermed satt jeg på rad tre i kirkerommet...og fikk aldri sett deg.

At det var en fin konsert kan vi være enige om! Fikk litt julestemning, påtross av manglende snø :-) på utsiden.

GOOOOOOOOD TUR til deg og vennegjengen! Ha ei forteffelig fin helg i Manchester!

Klem fra meg

Veronica Bremnes

03.12.2013 kl.18:13

Tusen takk :) Hehe.. Så ikke deg heller. Veldig fin ja :) Og tuusen takk igjen, på etterskudd - vi koste oss :) Superklem!

Skriv en ny kommentar