hits

Aalborg

Fredags morgen seilet jeg over havet mot Danmark sammen med sju fine kolleger. I kveldinga ankom enda flere fine kolleger (11-12 stk, kan neimen ikke huske det korrekte tallet). Sammen med denne buketten har jeg spist, "drukket" og ledd meg gjennom en hel helg i Aalborg. Disse menneskene er jo bare flotte, men bildene jeg har tatt er derimot ikke like mye å skryte av. En kan jo nesten utifra bildene mistenke at jeg var på tur alene, ettersom de for det meste inneholder alt annet enn mennesker. Men jaja, vises må de jo likevel. Værsågod;


Ventemat på resturant.


Uinteressant sandwich-bilde.


Pariserjul i kveldssola.


Middagsbuffet.


Julegate <3


Nesten-blå himmel.


"Bounty latte" fra vinduet i en pitteliten koselig kafè.


Helgas velomtalte smørbrød, eller evt "den brødskiva" som noen så fint kalte det. 'Noen' fortalte 'noen' om dette smørbrødet fredags formiddag, og mine ører hørte da mas om "den brødskiva" helt frem til 'noen' endelig fikk trykka den i seg døgnet etterpå. Skakke være lett å få brødmat på hjernen, det skal være sikkert!


(Et noe avslørende bilde med tanke på teksten under forrige bilde, men jaja). Dette er Renata - et fyrverkeri av et fargerikt menneske. Til tross for at hun på et tidspunkt knakk alle de indre ørehårene mine tvers av, så trommehinna mi danset både rock og salsa på samme tid - er hun garantert den jeg har ledd mest av/med denne helga. Slike mennesker skulle vi hatt flere av i denne verden :)


Bevis på at jeg ikke var den eneste som anskaffet meg matbilder.


Fine mamma <3


I telefonstørrelse så dette bildet ganske flott ut, men jeg ser jo nå at det kanskje ikke lønner seg helt å rope "lek lykkelig!" rett før bildetaking. Herlige og glade er de uansett :)


Jada, disse to også...


Random gatebilde.


Lørdagslunsj; kartoffelsuppe med (noe) og (noe). Jah...


Varm sjokolade ...med sjokolade på siden. (Sunn helg).


Et totalt uinteressant bordbilde, kun for å fortelle at vi hadde "julebord"(?) på lørdagskvelden.


Heheh. Dette kunne sett ut som tre yngre fjes som tar danselærdom av en litt eldre (...), men det er det faktisk ikke. Hva det er da? Aner ikke.


Kollegakjærleik. (Var dog trippelkollegakjærleik, men venstre side er et ingenbilderavmegpåinternett-menneske).


Jomfru Anes gade, 03:30 natt til søndag. Gale dansker, gale svensker, gale nordmenn. "Nu kjøøør vi!" var visst det man skulle si denne natta. Åhåj.

Takk for en fin og koselig helg, godtfolk :)

- V.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar