hits

Øyeblikksbilder fra desember


1. søndag i advent. Det tradisjonelle julehuset kom på plass, og det samme gjorde stjerna borti vinduet. Koselig fysisk bevis på at juletiden er i gang.


Kalenderen viser desember, og et bilde fra fjorårets bakedag.


Årets julekalender kom fra mamma, og ga stor glede i et 23 år gammelt hjerte.


I år som i fjor ble det bakekveld i Heitmann-huset, hvor også dette året hadde et mannelig oppmøte lik null. Kanke skjønne det?


Ah, hvis bilder hadde lukt, dere.


Husmora gjør klart til sjokoladeruter.


Et ferdig vellykket resultat. (Nå ble det plutselig et mannelig oppmøte).


Et forsøk på å lage kakemenn.


Et ferdig resultat som så passelig ok ut, før de krympet til skrokketroll. Margrethe "in the making" på enden der :)


Åh, hva heter dette igjen? Ikke sandkaker, men... Ehm.


Serinakaker! (Takk til min beste venn, google).


Litt frost (men fortsatt ingen snø).


Et lite "hei" fra sola.


Ut på tur... Osv.


"Se så fine farger det blir når sola skinner på snøen, ser du det?" - ville bestemor sagt. <3


Så vakker, men likevel så skummel.


Et innvendig tomrom kan lyses opp, bare det vender seg mot lyset. (Guri så poetisk jeg plutselig skulle bli, midt på svarte natta og greier).


Avkappet, kald og forlatt. "Men det er jo bare et tre, Veronica". Jada.


BURSDAGSFROKOST PÅ SENGA! Beklager, men jeg måtte faktisk rope det ut i skriftform... Jeg kan nemlig aldri huske å ha opplevd dette i hele mitt liv. Riktignok burde jeg kanskje hatt en slags anelse om at det nå kunne skje, sånn i og med at jeg befant meg i huset hvor det er lang tradisjon om å vekke "bursdagsbarn" på denne måten. Men jeg har jo aldri tatt del i denne tradisjonen, bortsett fra da gutten i huset fylte år nå i sommer og jeg tilfeldigvis var der. Så tanken om at jeg skulle bli vekt slik, var ikke-eksisterende, og ble en utrolig hyggelig overraskelse. "Gratulerer med dagen" er herved min nye favoritt av mulige oppvåkningsmelodier.


Et særdeles vakkert nyoppvåknet ansikt, der ja... I alle fall et veldig glad et - her i opplesning av fint kort fra storesøster.


Ord som varmer. <3


Altså... Jeg kan ikke forestille meg at noen i verden vil oppleve å finne en like god reservefamilie som meg. Det er litt synd, for "verden". Men jaja, hva kan man gjøre. En kan liksom ikke bare kjøpe de på Finn heller.


Jeg innser at det nesten ikke er noe poeng i å fortelle dette, da bildet såvidt kan vise det - men jeg fikk en kopp fylt med godteri, som mitt fine lille tantebarn har tegnet på. Jeg er svak for gaver med sjel i. Utrolig skjønt!


Jada, skal det først tas bilder må det tas fra alle slags vinkler. Er man blogger, så er man blogger. Fikk forsåvidt et av mine to eneste julegaveønsker denne morgenen, som jeg hadde gitt fra meg bare to dager tidligere. Hilsen bortskjemt jente på 24.


Etter en lang og over middels avslappende dag, med ingen andre enn mor og katten, kom ei av mine tanter på døra og ga meg denne! Julekalender fra Starbucks i New York.


Se så fin den er! Og luker helt til 1. juledag, sånn som de gjør det i Ameeerika liksom :)

Herlighet så gøy det er med bursdag - men herlighet så skummelt det er å endre profilinformasjonen på Instagram til "24 år". Jeg liker det ikke. Å bli voksen har jeg forsåvidt aldri hatt lyst til - noe jeg stadig blir påminnet om at jeg nå er. Likevel var det greit å fylle 23. Fakta forteller meg at 24 bare er ett enkelt år bak 23, men følelsesmessig kjennes det ut som en hel del mer. Jeg vet ikke hvorfor. Har aldri hørt om "tjuefireårskrisa", men jeg tror den eksisterer litt.

Alle disse bildene er jo så koselige. Jeg liker julepynt og advent, jeg setter pris på julekalender, jeg koser meg med baking, og jeg liker været som lukter godt og bidrar til hakket bedre bilder. Forrige måned bestod av mange like hyggelige øyeblikk, som også kan vise bilder som roper "livet er så perfeeekt atte hjelp". Likevel blogger jeg fra psykiatrisk avdeling. Det henger jo ikke på greip. 24 år, lykkelige bilder og psykiatrisk pasient. Jeg ler litt inni meg, av meg selv.

God tirsdag, dere.

- V.

Én kommentar

Rakel

09.12.2014 kl.17:31

Så masse fine og koselige bilder :)

Skriv en ny kommentar