hits

Zebra, og øyeblikk fra livet og sånn

Ikke det at det har noe sammenheng med noe som helst - men for to år siden var jeg med en av jobbtantene mine på Ikea, hvor jeg spontankjøpte det derre lerretbildet av en zebra. Nå skriver jeg det som om dere alle vet hva jeg snakker om (og nå tenker jeg umiddelbart på mamma, som ikke kan fordra når jeg gjør nettopp det) - men noe sier meg at alle som har vært på Ikea skjønner hvilket bilde jeg snakker om. Uansett; jeg satte dette bildet bak sofaen min mens jeg ventet på at noen skulle hjelpe meg med å henge det opp på veggen. Jeg spurte aldri noen. Så flytta jeg. Og nå... Vel. Nå står det bak en helt annen sofa, i en helt annen leilighet, pent innpakket i den samme plastiken jeg drasset med meg hjem for to år siden. Stadig får jeg mer og mer forståelse for hvorfor pappa og mi stemor i årevis har kalt meg "frøken snar", "flash", og "lynvingen".

Når vi først er inne på dette treighetssyndromet mitt, ser jeg at jeg ligger en hel måned bak skjema når det kommer til alle mine potensielle bloggbilder. Og slikt må en jo nesten bare gjøre noe med. Så... I begynnelsen av februar deltok jeg for eksempel på en filmkveld på Ernst, sammen med denne gjengen;


(Bergitte, Belinda, Kristin, Elaine og Mariann). Samtlige her kunne nok kanskje vært heldigere med dette bildet - men det skal sies at det ble tatt etter å ha sett ferdig "The Exorsist", om det kan være noe unnskyldning. I tillegg var det vel fare for noen sukkerkick, ettersom det befant seg store mengder godteri på bordet. Som Belinda sa;

Jah. Snapchat, der altså - noe jeg er rimelig god på selv;

Det fine med snapchat er at man får dokumentert så himla mange viktige øyeblikk - og det passer jo perfekt for meg som fyller ukene med så mye interessant. Jeg har blant annet vært barnevakt.

Kost med Samson.

Klødd han i skallen (se så deilig han er, herregud).


Passet naboenes katt.


(Som forresten "ikke er så kosete" i følge de, men altså...)


Gått tur med Lucky.

Snappet og blitt snappet mens det snappes om at det snappes. (...)

Spist hjemmelaget vannis.

Spist meg til et eplehjerte.

Spist knekkebrød.

Stekt kjøttdeig og spist taco.

Lagt på meg tretti kilo under øynene (sjarmerende med poser).

Gått tur i regnet.

Vært blomsterpike.

Ledd meg ihjel.

Holdt på å kveles i min egen latter.

Fått en tegning.

...Og innsett at jeg ikke kan poste flere bilder i dette innlegget. Det er jo like før det blir for mye av det gode, så dere må nesten vente til neste gang før jeg viser dere den ekslusive te-samlingen min (for dere som ikke har med på snapchat). Kan tenke meg dere gleder dere. I morgen skal jeg visst til min halvårige sjekk hos tannlegen, så det er store muligheter for at jeg kan servere dere noe klageri over tannlegeprisene også.

Ha en fin dag. Eller uke, da.

- V.

Én kommentar

Ann Wigdis MYHRE

02.03.2015 kl.18:15

Takk for alt du deler av deg selv, skulle ønske æ hadde hadd ei så fin datter æ og, ha det fint så lenge, kanskje æ skulle gjort sørlending avis æ og?

Skriv en ny kommentar